Meer resultaten voor dactylo cursus


    
dactylo cursus

Dactylo Centrum Voor Avondonderwijs.
De opleiding dactylo is momenteel enkel beschikbaar in thuisstudie. Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW werkt nog aan de ontwikkeling van deze groepslessen. Bezoek de cursuspagina op het Centrum Voor Afstandsonderwijs en lees alles over de cursus dactylo of bekijk het overzicht van ingeplande groepslessen.
gratis cursus
TICKEN online typecursus Gratis typelessen.
Dus in circa 15 uur in plaats van 30-40 uur. En dat op elke computer of tablet met internet en toetsenbord, waar en wanneer jij wilt leren blind typen. De laatste stap: klik op de onderstaande button om verder te gaan.
Rijles
Typecursus kinderen Typecursus voor kinderen Dactylo TypePlanet.
Het snel typen levert kinderen een vaardigheid op waar ze hun leven lang profijt van hebben. De traditionele cursus dactylo heeft inmiddels wel plaatsgemaakt voor de online cursus dactylo van TypePlanet, die een stuk leuker is door typespelletjes en een spannend avontuur.
wasmachine kopen
Cursus Dactylo leer snel blind typen met deze thuisstudie NHA.
Volg de cursus Dactylo, zodat je dit soort woordenbrij voortaan voorkomt. Inclusief interactieve leeromgeving. Bij de cursus Dactylo van NHA gaan leren en plezier hand in hand. De opleiding Dactylo bevat 19 lessen met tal van oefeningen en speciaal geselecteerde teksten.
windbreekgaas
Typeles Online: Gratis en snel leren typen met 10 vingers!
Typing lessons online: Leer snel blind typen met 10 vingers! Start met het lezen van de instructies. Vervolg met de oefeningen met letters, en verbeter daarna uw typevaardigheid en snelheid met de oefenteksten. U kunt ook uw eigen tekst gebruiken om mee te oefenen.
Het nut van dactylo Schrijven Online.
Start Forum Het nut van dactylo. Het nut van dactylo. login of registreer om te reageren. 14 reacties Laatste bericht. 1 oktober 2012 1008.: Sinds: 27 Sep 2012. Het nut van dactylo. Hoi, ervaren jullie ook een dactylo cursus niet als een meerwaarde?
Dactylo voor de administratieve professional Syntra AB.
Dactylo voor de administratieve professional. Hou me op de hoogte. Duur en eerstvolgende startdatum. Nog geen startdatum bekend. Klik op Hou" me op de hoogte, wij doen de rest. Nog niet beschikbaar. Attest van lesvolging. Bespaar op je opleiding. Ik heb een vraag over deze opleiding. Deze opleiding op maat van je bedrijf? Over de cursus.

Contacteer ons