Meer resultaten voor blind typen test


    
blind typen test

Tiktop Word een typetopper! Overzicht oefeningen.
Test je typesnelheid!: Binnen 1 minuut weet je hoe snel je typt! Binnen 1 minuut weet je hoe snel je typt! Tips en trucs. Wat leer je in deze oefening? Wie op jonge leeftijd leert blind typen met tien vingers en daarna veel typt, mag verwachten dat de snelheid tot boven de 200 aanslagen per minuut APM uit komt.
cursus blind typen
Typesnelheid meten met de 1-minuut typetest.
Doe de gratis typetest en over 1 minuut weet je jouw typesnelheid. De typetest meet jouw typesnelheid in aanslagen per minuut apm en woorden per minuut wpm en je nauwkeurigheid. In de tabel rechts zie je wat gemiddelde waarden zijn voor typesnelheid bij diverse manieren van typen.
Kroon Casino
Typeles Online: Gratis en snel leren typen met 10 vingers!
Typing lessons online: Leer snel blind typen met 10 vingers! Start met het lezen van de instructies. Vervolg met de oefeningen met letters, en verbeter daarna uw typevaardigheid en snelheid met de oefenteksten. U kunt ook uw eigen tekst gebruiken om mee te oefenen.
schilderwerken
Typing Test Hoe" Snel Ben Je Werkelijk" 2 minuten maar! XGN Forum.
9 februari, 2012 om 1351.: Ik kan nogal redelijk snel typen aangezien ik vroeger Dactylo heb gevolgd in het Middelbaar. Tien vingers bezig ik niet, meestal gebruik ik 8 vingers en één duim voor spaties. Punt zet ik bijna altijd via het numeriek klavier en cijfers doe ik altijd via het numeriek klavier. Tenslotte typ ik voor 95% blind, het is maar zelden dat ik kijk bijvoorbeeld als ik een leesteken zoek. Daarom dat ik ik zojuist enkele minuten geleden een test heb gedaan en eerlijk gezegd goed scoorde.
kelder in tuin vergunning
Typing Test Dutch 10FastFingers.com.
Turk Dhit Taksinwarajan reached 43 WPM in the Normal Typing Test english. Artjoms Miejevs reached 39 WPM in the Normal Typing Test english. D Ân Hi reached 30 WPM in the Normal Typing Test vietnamese. Sorry, but Javascript is required.
Gratis typetest? Online gratis je snelheid testen Typetuin.
Je typesnelheid meten met de gratis typetest. Met een cursus van Typetuin kun je je vaardigheden en snelheid in typen oefenen. Verbeter je voortdurend door Typetuin en leer zo blind en foutloos typen. Gratis een kijkje nemen in onze online cursus?
Typespelletjes Spelletjesplein.nl.
Bestuur Pacman door de letters te typen die je naast Pacman ziet staan. Type de zin foutloos na en klik op klaar. Daarna kun je lezen wat je typesnelheid was. Maan, roos, vis 3/4. Type zoveel mogelijk woorden na. Letters typen 3/4/5.
Hoe snel typ je? hier een kleine test voor blindtypen Adjustintime: Adjustintime.
Ik vond een site van een in veel opzichten bijzondere nederlander Juerd Waalboer die een simpele snelheidstest heeft ontwikkeld die beide scores voor je meet. De test is te vinden op: speedtest. Oefenen kan hier Typing Web. Mijn advies is altijd om ervoor te zorgen dat je in ieder geval blind kunt typen zodat je er niet na een prachtige volzin achter komt omdat je dan pas naar je scherm kijkt dat alles wat je had bedacht in chinese hoofdletters op je scherm staat.
Cursus Snel typen LOI.
Na deze typecursus gaat het schrijven van e-mails en het uitwerken van brieven en rapporten stukken beter én veel sneller. Je kunt met de juiste houding achter de computer minimaal 150 aanslagen per minuut blind typen met een foutpercentage van minder dan 05%.
Gratis typecursus overzicht van online typlessen Webwijzer.
Addictive Typing Lessons. Handige plugin voor Firefox, die deze browser verandert in een leeromgeving om blind te leren typen. Na het installeren en opnieuw opstarten van Firefox is er een toetsenbord-icoon te zien in de statusbalk rechtsonder. Klik erop om het programma te openen. De eerste oefeningen zijn met letters, die gekozen kunnen worden via de bovenste keuzebalk. Toetsenbord indeling: o.a QWERTY en AZERTY. Gratis typetest: meet je typesnelheid door de woorden zo snel mogelijk blind in te toetsen. Online test om je typesnelheid te bepalen, waarbij ook Nederlandse teksten gekozen kunnen worden.
Typetest: test in 1 minuut jouw typesnelheid.
Een groot aantal organisaties gebruiken de TICKEN typecursus om medewerkers te leren blind typen. Dat verhoogt hun output en geeft een betere werkhouding achter het beeldscherm. Test in 1 minuut jouw typesnelheid. Met deze gratis typetest kun je in 1 minuut jouw typesnelheid meten.

Contacteer ons