Meer resultaten voor blind typen oefenen


    
blind typen oefenen

Blind typen.
Daarbij wordt gebruik gemaakt van associatie, beeld, symboliek en kleur. Na het volgen van de lessen en een 15-tal minuten per dag oefenen, kan je daadwerkelijk blind typen. Je bent vertrouwd met het werken op een computer en surfen op het internet.
boxspring
Snel leren typen? Doe de test met het type spel Typetuin.
Als je nog niet blind kunt typen is het spel erg lastig om te spelen. In de Typetuin kun je snel leren typen en het spel veel beter spelen. Ga vlug oefenen met snel typen! Durf jij de uitdaging aan?
analytics
Typeles Online: Gratis en snel leren typen met 10 vingers!
Typing lessons online: Leer snel blind typen met 10 vingers! Start met het lezen van de instructies. Vervolg met de oefeningen met letters, en verbeter daarna uw typevaardigheid en snelheid met de oefenteksten. U kunt ook uw eigen tekst gebruiken om mee te oefenen.
vochtige muren behandelen
Typeles Online: Selecteer een typeles oefening met letters.
Selecteer de toetsenbord rijen die u wilt oefenen.: A Basis Rij. Typeles oefeningen voor de basis rij van het toetsenbord. B Bovenste rij. Typeles oefeningen voor de bovenste rij van het toetsenbord. C Basis rij en bovenste rij. Typeles oefeningen voor de basis en bovenste rij van het toetsenbord.
krediet op afbetaling
Navigatie.
Gratis Online Typelessen, leren typen, type cursus, type training, verbeter uw typevaardigheid, verbeter uw typesnelheid, leer met 10 vingers typen.
Online Lessen Blind Typen.
Als u eenmaal kunt blind typen, dan hoeft u niet meer naar het toetsenbord te kijken om de letters die u wilt typen te vinden, en u zult ook veel sneller kunnen typen! Blind typen is een methode gebaseerd op de ontwikkeling van het spiergeheugen trainen van de vingers.
TypeTopia De online dactylocursus voor kinderen!
Blind typen met de reflexmethode. Actieve lesbegeleiding met een persoonlijke begeleider die achter de schermen meekijkt. Echt blind leren typen door het gebruik van de reflexmethode, spieken wordt zo onmogelijk. Altijd inzicht in de prestaties van je kind met de TopiaTeam rapportages.

Contacteer ons