Resultaten voor typecursus voor kids


    
typecursus voor kids

TICKEN typecursus voor kinderen informatie voor ouders.
Zo blijf je op de hoogte van de voortgang van de typecursus en kan je je kind extra motiveren en prijzen. Je kunt ook eerst enkele van onze typegames proberen, die gebruikt worden als toetje in onze typeles voor kinderen.
cursus blind typen kind
Typecursus TypeWorld de leukste online typeles voor kids!
De leukste typecursus. TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus. TypeWorld Kids staat midden in de belevingswereld van het kind, is zeer interactief en volledig online.
boomstam
Typecursus voor kinderen Pica Typen slechts 69.,
De typecursus kunnen we aanpassen op het juiste leesniveau en met een speciaal lettertype. Lees hier alle ervaringen van ouders en kinderen. Ze geven de typecursus een 84, als rapportcijfer! Bestel je typecursus. De cursus is beschikbaar in 3 verschillende varianten, geschikt voor Qwerty en Azerty.
led reclamebord
De leukste typecursussen voor je kind! LOI Kidzz.
Kidzz wordt aanbevolen door leraren. Veel scholen en leraren staan achter de typecursus van LOI Kidzz. Jaarlijks doet 90% van de basisscholen in Nederland mee aan de scholenregeling. Met de onine typecursussen voor kinderen van LOI Kidzz leren kinderen snel en blind typen.
grindplaten
TypeWorld Kids, dé typecursus voor het basisonderwijs Uitgeverij Instruct.
0172 650983 Go. TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Neem een kijkje. TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen en ze ontvangen een certificaat als afsluiting van de cursus.
TypeTopia De online typecursus voor kinderen!
TypeTopia, de spannendste typecursus van het universum! Daardoor ben je in de toekomst eerder klaar met je huiswerk. 97% van de examenkandidaten slaagt in één keer. Dyslexie-specialisten hebben geholpen met het aanpassen van verschillende oefenvormen uit de reguliere cursus. Daardoor ben je in de toekomst eerder klaar met je huiswerk. Lees meer over leren typen. 97% van de examenkandidaten slaagt in één keer. Lees meer over onze resultaatgarantie. Dyslexie-specialisten hebben geholpen met het aanpassen van verschillende oefenvormen uit de reguliere cursus. Lees meer over de dyslexiecursus. Deze week hebben. 74 kinderen een letterdiploma. behaald en zijn er. 61 geslaagd voor het typediploma!
Typecursus voor kinderen Gigakids.nl.
Doe de leuke quizzen van GigaKids. klik hier Cursuslocaties. zoeken Over Gigakids. GigaKids is ontstaan uit de behoefte aan typelessen voor kinderen van de lagere school. Een online cursus is voor sommige kinderen prima, maar voor veel kinderen niet voldoende.
Snelste Typecursus voor kinderen, volwassenen, scholen en bedrijven.
Thuiswinkel Waarborg Garantie. De TICKEN typecursus is gewaardeerd met het Certificaat Thuiswinkel Waarborg en biedt jou als consument daarmee een betrouwbare en veilige manier van de online aanmelding voor de typecursus. Laat je ons binnen 14 dagen weten toch niet helemaal tevreden te zijn over de typecursus?

Contacteer ons